Elvana: Lady Gaga nuk përcjell mesazh të mirë
Tirana
Elvana Gjata nuk mund të ndajë një këngëtare të preferuar të saj të cilën mund ta ketë shembull, por e di saktësisht se cilën nuk duhet ta marrë si shembull. Këngëtarja shqiptare, siç njofton MIA, ka treguar se ka të pamundur të veçoj ndonjërën nga këngëtaret e saj të preferuara sepse të gjitha e kanë bukurinë e vet.
“Secila nga ato e ka bukurinë e vet, dhe s’mund ta ndaj asnjërën nga to edhe të gjitha për mua janë te bukura, ndërsa për Lady Gaga mendoj se është një këngëtare me vokal shumë të mirë. Mendoj se kohëve të fundit është ekzagjeruar shumë. Mendoj që është një imazh që i tejkalon kufijtë, nuk ka asnjëri në botë që mund të marrë diçka nga ajo, diçka të mirë. Nuk përcjell diçka të mirë, dhe për këtë më vjen keq”.
Shtuar më 07/09/2010, ora 14:35

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori