E FUNDIT/ Zjarr i madh në Tiranë
Sinan Hoxha tregon vështirësitë e jetës

Sot ai është një nga këngëtarët më të famshëm shqiptar dhe mund të themi që bën një jetë super luksoze së bashku me bashkëshorten e tij, Andrra Destanin. Mirëpo jo gjithçka ka qenë kaq e thjeshtë për

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
23.18 %
71.73 %
5.07 %
Total 552 Vota!