Ridvan Bode
Ridvan Bode
Ridvan Bode, (lindur më 26 qershor 1959 në Korçë) është deputet i Partisë Demokratike në Kuvendin e Shqipërisë, Ministër i Financave në Qeverinë e Shqipërisë dhe Sekretar i Përgjithshëm i Partisë Demokratike.

Bode mbaroi Shkollën e Mesme të Përgjithëshme Gjirokastër në vitin 1978 dhe Universitetin Bujqësor Kamëz në vitin 1983.

Në vitet 1992-1995 ndoqi ciklin e thelluar pasuniversitar në Montpelie, Francë të cilin e përfundoi me rezultatin më të lartë. Mban titullin shkencor Doktor i Shkencave Ekonomike.


Shtuar më 20/08/2012, ora 14:29
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori