Nasip Naço
Nasip Naço lindi me 5 Prill 1961 në Skrapar është ministër i Ekonomisë, Tregëtisë dhe Energjitikës, është antarë i LSI-së në Republikës së Shqipërisë.

Naco ka përfunduar shkollën gjatë viteve 1988-1992 në fakultetin e drejtësisë, Universiteti Shtetror i Tiranës.

Veprimtaria profesionale:

• Janar 2011 e në vazhdim: Ministër i Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës

• 2009 - 2011: Nënkryetar i Kuvendit të Republikës së Shqipërisë

• 2008 - 2009: Sekretar Politik i LSI-së Qarkut Berat

• 2006 - 2008: Drejtues i Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Durrës

• 2005 - 2006: I komanduar drejtues i Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Durrës

• 2004 - 2005: Prokuror në Drejtorinë kundër Krimit të Organizuar pranë Zyrës së Prokurorit të Përgjithshëm

• 2002 - 2004: Drejtor i Përgjithshëm i Shërbimit të Përmbarimit Gjyqësor, në varësi të Ministrisë së Drejtësisë.

• 2000 - 2002: Shef Sektori kundër akteve terroriste dhe krimeve kundër personit, pranë Zyrës së Prokurorit të Përgjithshëm.

• 1999 - 2000: Shef Sektori kundër akteve terroriste, pranë Zyrës së Prokurorit të Përgjithshëm.

1998">1998 - 1999: Prokuror pranë zyrës së Prokurorit të Përgjithshëm.

1998">1998 - 1998">1998: Drejtor i Drejtorisë së Personel- Organizimit pranë Ministrisë së Brendshme.

• 1997 - 1998">1998: Drejtor i Shërbimit Informativ (SH.I.R) të Ministrisë së Brendshme.

• 1994 - 1997: Avokat pranë Dhomës së Avokatisë Berat e Tiranë.

• 1992 - 1994: Prokuror Sektori në Prokurorinë e Rrethit Berat.

Shtuar më 20/08/2012, ora 20:33
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori