Mustafa Nano
Pëlqej
Mustafa Nano
Mustafa Nano - Gazetar dhe analist shqiptar nga Shqipëria. Prej më shumë se dhjetë vitesh punon si gazetar në shtypin e në televizionet e Tiranës. Në qëndrimet që mban dallohet për qasjen e frymën liberal-progresiste. Ka bashkëpunuar në periudha të ndryshme me gazetat Shekulli, Korrieri e Shqip Është autor i tre librave eseistikë.

Shtuar më 24/09/2012, ora 14:51
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori