Artan Lame
Artan Lame është publicist dhe koleksionist shqiptar. Ish - Drejtor i Trashëgimisë Kulturore në Ministrinë e Kulturës, ish - nënkryetari i Bashkisë së Tiranës, ish-zëvendësministër i Territorit dhe Turizmit, studiues i historisë së popullit shqiptarë dhe autor i rubrikës me titull "Shqipni tavolinash” që botohet çdo të hënë në gazetën "Shqip".

Botime:

Medaljet shqiptare (1914-1944) vëllimi l
Medaljet shqiptare (1945-2002) vëllimi ll
Shtuar më 01/03/2012, ora 19:32
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori