Aldo Bumçi
Aldo Bumçi lindur më 11 qershor 1974 në kryeqytetin shqiptar Tiranë, është politikan shqiptar, Ministër i Kulturës Rinisë dhe Sporteve në Qeverinë e Shqipërisë dhe deputet i Partisë Demokratike në Kuvendin e Shqipërisë.

Ai ishte Ministër i Drejtësisë nga viti 2005 deri në vitin 2007.

Bumçi është gjithashtu anëtar i Komisionit për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut dhe Komisioni për Integrimi evropian.


Shtuar më 20/08/2012, ora 14:26
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori