Mbreti dhe çobani
Albeu.com
Tha mbreti, kush mund të ma llogaritë pasurinë time, i jap një bakshish të mirë. Po kush nuk e gjen do ta merr dënimin. Askush nuk guxoi t'i hyjë asaj pune, pos një çobani që nuk dinte sa bëjnë dy plus dy.

Shkoi ai e i tha mbretit:
Unë nuk di matematikë, po lehtë e llogarita pasurinë e juaj, sepse nuk është më e madhe se imja: një qefin pa xhepa e dy metra tokë.
Shtuar më 02/09/2010, ora 13:34

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori