Analizat e fshatarit
Albeu.com
Shkon një fshatar në spital, sepse nuk ndjehej mirë.

Pasi e vizitoi, doktori i thotë:

-Xhaxha, do të duhen më shumë analiza për të gjetur tamam se ç’problem ke. Duhet të bësh analizën e gjakut, urinës, të nevojës dhe të spermës.

-Na, merr brekët, - i thotë fshatari,- se aty i ke të gjitha...
Shtuar më 10/06/2014, ora 10:20

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori