Rikthimi i një 'Coupe Classic', Volvo feston 60 vjetorin dhe del sërish në shitje
Kjo makinë konsiderohet nga njerëzit si Volvo më e bukur e të gjitha kohërave, dhe madje edhe më shumë.

Kjo makinë konsiderohet nga njerëzit si Volvo më e bukur e të gjitha kohërave, dhe madje edhe më shumë.

Kjo makinë konsiderohet nga njerëzit si Volvo më e bukur e të gjitha kohërave, dhe madje edhe më shumë.

Makina do të përfaqësohet nga Cyan Racing, dhe është më shumë sesa thjesht një restaurim.

Pjesa e jashtme është perfekte, pjesa e brendshme edhe më e mirë, dhe nën kapak ka një motor 2.0 turbo nga S60 TC1.

P1800 origjinal mbetet në vendet e para në listën e makinave ikonike Suedeze, i lëshuar në treg në vitin 1960 me kombinimin fitues të dizajnit italian dhe komponentëve mekanikë të besueshëm nga sedan më i zakonshëm 122.

Nuk ka asnjë fjalë për çmimet, disponueshmërinë ose ligjshmërinë në rrugë, por klientët e ardhshëm janë të ftuar të kontaktojnë me Cyan për të diskutuar çështje të tilla në thellësi më të madhe
Shtuar më 17/11/2020, ora 16:30

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori