"Porsche" kap një tjetër rekord
Gjatë muajit mars, kjo Porsche ka shënuar rekord në Roat Atlanta si vetura komerciale, që ka kryer xhiron me shpejtësi maksimale.

Në timonin e 911 GT2 RS, ishte fituesi i 24 Hours of Deytona dhe La Mans, David Donohue që arriti ta përfundonte shtegun prej 4.048 miljeve dhe 14 kthesave, për dy minuta e 15.17 sekonda.

Sipas Porsche, ky rekord është shënuar falë kushteve të favorshme klimatike dhe profesionalitetit të pilotit, që kaloi dy xhiro më shumë dhe tejkaloi arritjen e mëparshme.

Në të njëjtin aktivitet, Porsche e ka sjellë edhe 911 GT3 RS, që ka 200 kuaj fuqi më pak, por arriti për katër sekonda më vonë pranë vijës së fundit.
Shtuar më 03/05/2019, ora 21:05

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori