Ky është një “Transformer” i jetës reale (VIDEO)

E keni parë filmin “Transformers” ? Tashmë makinat që shndërrohen në robot janë bërë realitet. Një grup inxhinierësh nga Turqia kanë arritur që me anë të një butoni të transformojnë një makinë të

 
Taulant dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian

Taulant dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian

 
A mendoni se Shqipëria do të kalojë fazën e grupeve në EURO 2016?
65.63 %
28.89 %
5.47 %
Total 9064 Vota!